Kaksi upeaa ja erilaista hotellielämystä

Levi Hotel Spa on koko perheen hotelli, jossa pääset heti mukaan lappilaiseen lomafiilikseen. Huoneissa on rennon kotoisa ja lämmin tunnelma – lisäksi hotellista löytyy juuri sopivia ja käytännöllisiä majoitusvaihtoehtoja myös isompien ryhmien tarpeisiin.

Design Hotel Levi taas on kaikilta yksityiskohdiltaan ylellinen elämys, jonka sisustuksessa ja eleganteissa huoneissa yhdistyvät suomalainen muotoilu ja taide. Design Hotel Levi onkin täydellinen majoituskohde esimerkiksi laatuaikaa viettäville pareille ja kokousryhmille, jotka toivovat matkaltaan jotain aivan erityistä.

Levi Hotel Spa

Juuri sitä mitä huvittaa

Levin parhaat hotellihuoneet ovat tässä, aivan Levin paraatipaikalla. Levi Hotel Spassa pääset rentoutumaan rinteiden juurella sinulle ja matkakumppaneillesi sopivalla tyylillä. Jaamme yhteisen vastaanoton Design Hotel Levin kanssa ja huoneemme sijaitsevat useassa hotellirakennuksessa saman pihan ympärillä. Meillä on majoitusvaihtoehtoja niin yksin matkustaville, pariskunnille, perheille, ryhmille kuin kaveriporukoillekin. Kaikista huoneista on lyhyt matka kylpyläämme, kokoustiloihimme ja ravintoloihimme – Levin keskuskin on aivan nurkan takana. Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva huone ja tule rentoutumaan!

Design Hotel Levi – unohtumaton elämys

Kotimaisesta kuusesta veistetty Design Hotel Levi on taianomainen ja ylellinen hotelli, jonka huoneet ovat yhtä kauniit kuin niitä ympäröivä tunturiluonto. Neljään kerrokseen nousevat huoneet luovat Leville uuden maamerkin, jota ei voi kuin pysähtyä ihastelemaan.

Hotellin aulaa ja itse huoneita koristavat pohjoismainen arkkitehtuuri, kuva-, tila- ja valotaide sekä sisustussuunnittelijoiden ja kuvataiteilijoiden taidonnäytteet. Pohjoisen maineikkaiden taiteilijoiden – Essi Korvan, Hanna Kannon, Kaisa Sirénin ja Risto Immosen – teokset viimeistelevät ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Hotellin 77 vaikuttavaa huonetta ja sviittiä kutsuvat kokemaan revontulten hehkun omassa hotellihuoneessa. Jokainen huone on elegantti kokonaisuus, jossa yhdistyvät suomalainen design, taide ja ympäröivä tunturimaisema.

Koe Suomen paras hotellin kylpylä!

Kansainvälistä huipputasoa oleva resort on palkittu Suomen parhaana hotellin kylpylänä World Spa Awards -kilpailussa vuonna 2021. Tule kokemaan todistetusti ainutlaatuinen kylpyläelämys, rentoutumaan erilaisiin saunoihin ja altaisiin sekä tutustumaan moniin muihin palveluihin ja aktiviteetteihin, jotka ovat auki ympäri vuoden!