Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spassa pääset heti mukaan lappilaiseen lomafiilikseen. Hotellin huoneet sijaitsevat mökkimäisesti eri hotellirakennuksissa saman pihan ympärillä luoden rennon kodikkaan tunnelman. Huonetyyppejä löytyy aina mahtavan käytännöllisesti suunnitelluista perhehuoneista tasokkaisiin ja tilaviin Juniorsviitteihin.

Levi Hotel Span oma maskotti, Ailu-Poro, järjestää loma-aikoina hauskaa ohjelmaa perheen pienimmille hotellin alueella sekä Levitunturin läheisyydessä.

Esimerkiksi kesäisin järjestettävä Ailu-Poron lomaseikkailu tehtävävihkoineen ja rastikierroksineen on lasten kestosuosikki! Hauska ja säästä riippumaton Ailu Family Fun -leikkimaailma kylpylän alakerrassa on auki ympäri vuoden ja ilmainen kaikille hotellin asiakkaille.

Matkustatko yksin, puolison, lasten, ystävien vai työporukan kanssa? Valitse tarpeisiisi sopiva huone ja tule nauttimaan hetkistä arjen yläpuolella, Levin rinteiden juurella.

Standard-huone

Levi Hotel Span Standard-huoneet soveltuvat yhdelle tai kahdelle hengelle. Tässä majoitusvaihtoehdossa pääset majoittumaan 19-neliöisissä huoneissa, joissa on parivuoteet. Suosittelemme niin loma- kuin kokousvieraillemme.

Perhehuone

Perhehuone on suunniteltu täysin etenkin perheiden tarpeita ajatellen. Lapset saavat yöpyä omassa alkovissaan, kuin olisi yöreissulla ilman vanhempia ja samalla vanhemmatkin saavat omaa kahdenkeskeistä aikaa!

Superior Family

Remontoidut ja raikkaasti sisustetut uudet Superior perhehuoneet ovat valmiita. Huoneista on kulku sisäkautta kylpylään ja osan voi yhdistää myös viereiseen juniorsviittiin.

Juniorsviitti

Kaipaatteko aikaa ihan vain kahden kesken? Tästä huoneesta löytyy täydelliset puitteet hemmottelulomaan. Kodikkaan ylellisessä juniorisviitissä teillä on mahdollisuus nauttia omasta saunasta, rentoutua olohuoneessa tv:tä katsellen, sekä tietysti nauttia rentouttavat yöunet makuuhuoneessa. Jos kuitenkin lapset lähtevät mukaan matkalle, vuodesohvasta saa kätevästi lisävuoteen kahdelle lapselle.

Sammal-sviitti

Ihanan tilava parvekkeellinen ja saunallinen sviitti, joka sopii niin lomanviettoon kuin työpalavereihin! Makuuhuone on eroteltavissa haitariovella tai verholla olohuoneesta. Sviitin voi varata myös neljälle hengelle, jolloin olohuoneen vuodesohvasta saa tarvittavat lisävuoteet. Isommalle porukalle on mahdollista varata lisäksi viereinen väliovellinen perhehuone.

Koe Suomen paras hotellin kylpylä!

Kansainvälistä huipputasoa oleva resort on palkittu Suomen parhaana hotellin kylpylänä World Spa Awards -kilpailussa vuonna 2021. Tule kokemaan todistetusti ainutlaatuinen kylpyläelämys, rentoutumaan erilaisiin saunoihin ja altaisiin sekä tutustumaan moniin muihin palveluihin ja aktiviteetteihin, jotka ovat auki ympäri vuoden!