Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spassa pääset heti mukaan lappilaiseen lomafiilikseen. Hotellin huoneet sijaitsevat mökkimäisesti eri hotellirakennuksissa saman pihan ympärillä luoden rennon kodikkaan tunnelman. Huonetyyppejä löytyy aina mahtavan käytännöllisesti suunnitelluista perhehuoneista tasokkaisiin ja tilaviin Juniorsviitteihin.

Levi Hotel Span oma maskotti, Ailu-Poro, järjestää loma-aikoina hauskaa ohjelmaa perheen pienimmille hotellin alueella sekä Levitunturin läheisyydessä.

Esimerkiksi kesäisin järjestettävä Ailu-Poron lomaseikkailu tehtävävihkoineen ja rastikierroksineen on lasten kestosuosikki! Hauska ja säästä riippumaton Ailu Family Fun -leikkimaailma kylpylän alakerrassa on auki ympäri vuoden ja ilmainen kaikille hotellin asiakkaille.

Matkustatko yksin, puolison, lasten, ystävien vai työporukan kanssa? Valitse tarpeisiisi sopiva huone ja tule nauttimaan hetkistä arjen yläpuolella, Levin rinteiden juurella.

Standard-huone

Levi Hotel Span Standard-huoneet soveltuvat yhdelle tai kahdelle hengelle. Tässä majoitusvaihtoehdossa pääset majoittumaan 19-neliöisissä huoneissa, joissa on parivuoteet. Suosittelemme niin loma- kuin kokousvieraillemme.

Perhehuone

Perhehuone on suunniteltu täysin etenkin perheiden tarpeita ajatellen. Minikeittiössä voi itse valmistaa välipalaa, ja lapset saavat yöpyä omassa alkovissaan. Kuin olisi yöreissulla ilman vanhempia ja samalla vanhemmatkin saavat omaa kahdenkeskeistä aikaa!

Superior-huone

Tilavat ja parvekkeelliset superior-huoneet sijaitsevat kylpylän viereisessä Ounas-rakennuksessa. Huoneet sopivat yhdelle tai kahdelle hengelle ja niihin on mahdollista saada pinnasänky tai yksi lisävuode lapselle. Huoneista on kulku sisäkautta kylpylään.

Juniorsviitti

Kaipaatteko aikaa ihan vain kahden kesken? Tästä huoneesta löytyy täydelliset puitteet hemmottelulomaan. Kodikkaan ylellisessä juniorisviitissä teillä on mahdollisuus nauttia omasta saunasta, rentoutua olohuoneessa tv:tä katsellen, sekä tietysti nauttia rentouttavat yöunet makuuhuoneessa. Jos kuitenkin lapset lähtevät mukaan matkalle, vuodesohvasta saa kätevästi lisävuoteen kahdelle lapselle.

Koe Suomen paras hotellin kylpylä!

Kansainvälistä huipputasoa oleva resort on palkittu Suomen parhaana hotellin kylpylänä World Spa Awards -kilpailussa vuonna 2021. Tule kokemaan todistetusti ainutlaatuinen kylpyläelämys, rentoutumaan erilaisiin saunoihin ja altaisiin sekä tutustumaan moniin muihin palveluihin ja aktiviteetteihin, jotka ovat auki ympäri vuoden!