Mahtavia makunautintoja jokaiseen hetkeen

Levi Hotel Spa Resortista löydät taatusti makusi mukaisen ravintolan. Aivan lähiympäristössä on tarjolla muun muassa Levin parhaita pizzoja, burgereita, noutopöydän herkkuja sekä unohtumattomia fine dining -elämyksiä. Tutustu ravintolatarjontaamme ja kruunaa lomasi suussa sulavilla hetkillä.

Kekäle

Casual fine dining -ravintola Kekäle on ainutlaatuinen ja raikas
ravintola Lapin sydämessä.

Casual fine dining -ravintola Kekäle on ainutlaatuinen ja raikas ravintola Lapin sydämessä. Avoimen grillihiilikeittiön loimuava tuli, kekäleiden rätinä, valmistuvien annosten huumaava tuoksu sekä aidot lappilaiset maut luovat ravintolaelämyksen, jollaista ei ole pohjoisessa ennen koettu. Kekäleen vuodenaikojen mukaan vaihtuva menu rakentuu paikallisten lähi- ja pientuottajien tuoreista raaka-aineista, joista kokeneet huippukokkimme luovat toinen toistaan hienompia makukokonaisuuksia. Tutustu Kekäleen ruoka- ja viinivalikoimaan Kekäleen verkkosivuilla.

Aukioloajat:
Tiistaista lauantaihin klo 17–22 (30.4. saakka)

Kekäle Premium aamiainen 7–10 tarjolla päivittäin pääsiäiseen saakka (Sisältyy Design Hotel Levin asukkaiden huonehintaan)

Ota yhteyttä:
+358 16 646 301
sales@designhotellevi.fi

Ahku

Kodikas Ravintola Ahku tarjoaa ateriansa noutopöydästä rennon
modernissa lappilaisessa ympäristössä. Ravintolasta löytyy tarjontaa
monipuolisesta aamiaisesta herkulliseen illalliseen.

Levi Hotel Span aamiainen katetaan Ahkuun päivittäin. Illallinen on myös tarjolla sesongin mukaan marraskuun lopusta aina maaliskuun loppupuolelle saakka. Lounaat järjestämme ennakkotilauksesta ryhmän toiveiden mukaisesti.

Hinnat:
Aamiainen (klo 7–10), Hinta 20 €, lapsi 4–14 v 10 €
Illallinen 31.3. saakka(klo 18-20), Hinta 35 €, lapsi 4-14 v 20 €
Illallinen hotellimme asukkaille 28 €, lapsi 4-14 v 14 €

Ota yhteyttä:
+358 16 646 301
sales@levihotelspa.fi

Classic Pizza

Parhaat pizzat keskellä Levin kauniita maisemia!

Tervetuloa Suomen ja koko maailman pohjoisimpaan Classic Pizzaan, jossa nautit viihtyisästä ympäristöstä, ystävällisestä vastaanotosta, tyylikkäästä tarjoilusta ja herkullisesta ruoka- ja juomaelämyksestä.

Tarjolla on parhaista raaka-aineista valmistettuja premium-pizzoja sekä valikoitua pientilasamppanjaa. Classic Pizza tunnetaan innovatiivisista, eri huippukokkien suunnittelemista pizzoista, jotka vievät kielen mennessään. Menussa on mukana myös salaatteja ja jälkiruokia! Tervetuloa ilman pöytävarausta!

Myös koira-asiakkaat ovat tervetulleita ravintolaamme. Pysäköinti onnistuu Parkkipisteen tai EasyParkin sovelluksella.

Ota yhteyttä:
+358 40 656 9029
classicpizzalevi@levihotelspa.fi

Burger King

Liekillä grillatut vuodesta 1954

Tuoreuden ja liekillä grillaamisen 60-vuotinen perinne näkyy jokaisessa Burger King® -ravintolan valmistamassa tuotteessa.

Burger King® -ravintolassa sinä olet kingi ja päätät millaisen hampurilaisen haluat. Maistuisiko lisäpihvi tai vaikka kolme? Ehkä myös pekonia ja juustoa? Jokainen Whopper® -hampurilainen valmistetaan tilauksesta, joten saat burgerisi täysin oman makusi mukaan. Myöskään kasvisruokailijoita ei ole unohdettu, ja maistuva Veggie Burger vie kielen mennessään!

Avoinna:
Klo 11-21 joka päivä 30.4. saakka

Ota yhteyttä:
+358 40 707 9448
burgerking@levihotelspa.fi

Tulikuumaa menoa tunturissa!

Joiku Bar & Karaoke on tilava ja tunnelmallinen baari
Levin matkailukeskuksen ytimessä.

Pubimiljöön sisällä karaokea voi laulaa iltapäivästä yömyöhään, ja Joikun tanssilattialla pääsee esittelemään myös parhaimmat tanssiaskeleet. Karaokekopit antavat loistavan mahdollisuuden uusien kappaleiden kokeiluun omassa rauhassa tai kaverin kanssa.

Tule viihtymään, laulamaan, haastamaan kaverisi biljardissa ja nauttimaan laadukkaista juomista!