Mahtavia makunautintoja jokaiseen hetkeen

Levi Hotel Spa Resortista löydät taatusti makusi mukaisen ravintolan. Aivan lähiympäristössä on tarjolla muun muassa Levin parhaita pizzoja, burgereita, noutopöydän herkkuja sekä unohtumattomia fine dining -elämyksiä. Tutustu ravintolatarjontaamme ja kruunaa lomasi suussa sulavilla hetkillä.

Kekäle

Casual fine dining -ravintola Kekäle on ainutlaatuinen ja raikas
ravintola Lapin sydämessä.

Casual fine dining -ravintola Kekäle on ainutlaatuinen ja raikas ravintola Lapin sydämessä. Avoimen grillihiilikeittiön loimuava tuli, kekäleiden rätinä, valmistuvien annosten huumaava tuoksu sekä aidot lappilaiset maut luovat ravintolaelämyksen, jollaista ei ole pohjoisessa ennen koettu. Kekäleen vuodenaikojen mukaan vaihtuva menu rakentuu paikallisten lähi- ja pientuottajien tuoreista raaka-aineista, joista kokeneet huippukokkimme luovat toinen toistaan hienompia makukokonaisuuksia. Tutustu Kekäleen ruoka- ja viinivalikoimaan Kekäleen verkkosivuilla.

Premium-aamiainen on tarjolla päivittäin talvikaudella alkaen marraskuun alkupuolelta huhtikuun puoleen väliin sisältyen Design Hotel Levin asukkaiden huonehintaan. Levi Hotel Spa:n asiakkailla on myös mahdollisuus varaustilanteen salliessa vaihtaa itselleen lisämaksusta Premium-aamiainen.
hotellin vastaanotosta.

Ota yhteyttä:
+358 16 646 301
sales@designhotellevi.fi

Ahku

Tervetuloa buffet-ravintola Ahkuun – kaikille kaikkea ja jokaiselle jotakin

Buffet-ravintola Ahku tarjoaa nälkäiselle juuri sitä mitä huvittaa. Runsaasta ja monipuolisesta noutopöydästä jokainen ruokailija löytää juuri omaan makuunsa sopivia annoksia. Ahkussa huomioimme myös erikoisruokavaliot mm. gluteenittomasta kasvisruokaan ja laktoosittomiin vaihtoehtoihin. Reippaan kokoisiin tiloihimme mahtuu herkuttelemaan isommallakin porukalla – lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä:
+358 16 646 301
sales@levihotelspa.fi

Classic Pizza

Maistuisiko pizza lämminhenkisessä miljöössä?

Classic Pizzan korkeatasoiset pizzat ovat hurmanneet jo vuodesta 1996 alkaen, jolloin ketjun ensimmäinen ravintola avattiin. Levin Classic Pizzasta löydät laadukkaista raaka-aineista valmistetut pizzat, raikkaat salaatit ja kaiken kruunaavat jälkiruoat. Ja kokeilisiko tänään kyytipojaksi hieman samppanjaa? Lämpimästi tervetuloa viihtymään myös kahvin tai drinkin äärelle. Ravintola ei ota pöytävarauksia.

Myös koira-asiakkaat ovat tervetulleita ravintolaamme. Pysäköinti onnistuu Parkkipisteen tai EasyParkin sovelluksella.

Ota yhteyttä:
+358 40 656 9029
classicpizzalevi@levihotelspa.fi

Burger King

Liekillä grillatut vuodesta 1954

Tuoreuden ja liekillä grillaamisen 60-vuotinen perinne näkyy jokaisessa Burger King® -ravintolan valmistamassa tuotteessa.

Burger King® -ravintolassa sinä olet kingi ja päätät millaisen hampurilaisen haluat. Maistuisiko lisäpihvi tai vaikka kolme? Ehkä myös pekonia ja juustoa? Jokainen Whopper® -hampurilainen valmistetaan tilauksesta, joten saat burgerisi täysin oman makusi mukaan. Myöskään kasvisruokailijoita ei ole unohdettu, ja maistuva Veggie Burger vie kielen mennessään!

Ota yhteyttä:
+358 40 707 9448
burgerking@levihotelspa.fi

Joiku

Joiku Bar & Karaoke on tilava ja tunnelmallinen baari
Levin matkailukeskuksen ytimessä.

Pubimiljöön sisällä karaokea voi laulaa iltapäivästä yömyöhään, ja Joikun tanssilattialla pääsee esittelemään myös parhaimmat tanssiaskeleet. Karaokekopit antavat loistavan mahdollisuuden uusien kappaleiden kokeiluun omassa rauhassa tai kaverin kanssa.

Tule viihtymään, laulamaan, haastamaan kaverisi biljardissa ja nauttimaan laadukkaista juomista!