Burger King

Tuoreuden ja liekillä grillaamisen 60-vuotinen perinne näkyy jokaisessa valmistamassamme tuotteessa. Kaikki klassikko hampurilaisemme valmistetaan käyttäen sataprosenttista naudanlihaa ja pihvimme grillataan aidossa liekkigrillissä.

Esittely

Juuri sinunlaisesi burgeri

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, piha-alueillamme on pysäköintimaksu, 1€/tunti (esim. Parkkipiste). Majoittuvia asiakkaitamme pyydämme ilmoittamaan majoittumisen yhteydessä rekisterinumeron.

BURGER KING® -ravintolassa sinä olet kingi ja päätät itse, millaisen hampurilaisen haluat. Maistuisiko lisäpihvi tai vaikka kolme? Ehkä myös pekonia ja juustoa? jokainen WHOPPER®-hampurilainen valmistetaan tilauksesta, joten saat burgerisi täysin oman makusi mukaan. Mahdollisuuksia on monia!  Myöskään kasvisruokailijoita ei ole unohdettu, maistuva Veggie Burger vie kielen mennessään!

Liekillä grillatut vuodesta 1954

Tuoreuden ja liekillä grillaamisen 60-vuotinen perinne näkyy jokaisessa valmistamassamme tuotteessa. Kaikki klassikko hampurilaisemme valmistetaan käyttäen sataprosenttista naudanlihaa ja pihvimme grillataan aidossa liekkigrillissä. Liekkigrillimme on patentoitu ja kehitetty ainoastaan Burger King®-ravintoloiden käyttöön. Paistoprosessi kestää kokonaisuudessa 2-3 minuuttia pihvin koosta ja paksuudesta riippuen.

Ota yhteyttä:
+358 40 707 9448
burgerking@levihotelspa.fi