Arvot

Rehti ja aito lappilainen

Teemme asioita läpinäkyvästi ja rehdisti pystypäin. Meille lappilaisuus ei ole vain poroa, lapinpukua tai kotaa. Lappilaisuus on paikallisuutta, luontoa ja vuodenaikoja. Se on myös edelläkävijyyttä, rohkeutta ja innovatiivisuutta – uutta tapaa ajatella luontoa ja Lappia!

Laatu ja palvelu

Teemme parhaamme, että asiakkaamme olisi hyvin tyytyväinen palveluihimme, että saisimme asiakkaan yllättäen ilahtumaan, että asiakas tulisi uudestaan ja että hän suosittelisi meitä eteenpäin. Haluamme tarjota asiakkaalle senkin, mitä hän ei ole vielä huomannut pyytää tai kysyä.

Kehittyminen

Elämme koko ajan muutoksessa. Tulevaisuudessakin haluamme, että meillä on tarjota vanhaa tuttua mutta myös uutta ja yllättävää. Haluamme oppia uutta, haemme ja kokeilemme ketterästi uutta.

Yhdenvertaisuus

Kaikki ihmiset ovat saman arvoisia riippumatta iästä, seksuaalisesta suuntautuneisuudesta, ihon väristä, kansalaisuudesta, uskonnosta tai kielestä. Kohtelemme ihmisiä kunnioittavasti, oli sitten kyseessä asiakas tai työkaveri.

Ilon kautta

Positiivisella ja iloisella mielellä jaksamme paremmin. Iloinen mieli tarttuu asiakkaaseen ja työkaveriin ja työmme on helpompaa ja palkitsevampaa.

Kannattavuus

Olemme olemassa ja meille aukenee uusia mahdollisuuksia ainoastaan silloin, kun toimintamme on kannattavaa.

Kuulumme Levi-perheeseen

Olemme osa Leviä ja Levi-brändiä. Haluamme olla mukana kehittämässä aluetta ja yhteistyötä kohti uusia tuulia ja entistä parempaa Leviä.

Ympäristövastuu

Olemme matkailuyritys Suomen Lapissa, keskellä erikoislaatuista ja herkkää luontoa. Perusedellytys toiminnallemme on luonnon ja ilman puhtaus. Haluamme toimia luontoa suojellen, vähentäen toiminnastamme aiheutuvaa ympäristörasitusta ja edistäen kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassamme. Tutustu vastuullisuussuunnitelmaamme:

Green Key -sertifikaatti

Hotellillemme on myönnetty myös Green Key -sertifikaatti. Tutustu Green Key:n vaatimuksiin:

Pyydä tarjous

Haluaisitko järjestää kokous- tai yritystilaisuuden Levillä? Lähetä tarjouspyyntö, niin räätälöimme sinulle ehdotuksen budjettiisi sopivasta majoitus- ja tilakokonaisuudesta.