Ahku

Kodikas Ravintola Ahku tarjoaa ateriansa noutopöydästä rennon modernissa lappilaisessa ympäristössä. Ravintolasta löytyy tarjontaa monipuolisesta aamiaisesta herkulliseen illalliseen, joka on tarjolla sesongin mukaan.

Esittely

Levi Hotel Span aamiainen katetaan Ahkuun joka päivä klo 7–10. Tarjolla on kaikkea, mitä hotelliaamiaiselle kuuluukin: lämpimiä ja suolaisia herkkuja, puuroa, tuoreita hedelmiä, jugurttia, makeita suupaloja ja paljon muuta!

Ahkun illallinen tarjoillaan sesongin mukaan. Valikoimasta löytyy myös vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja sekä lasten oma menu. Yksittäiset asiakkaat ovat tervetulleita ilman varausta, yli 8 hengen ryhmiä pyydämme ystävällisesti tekemään varauksen etukäteen.

Lounaan ja illallisen järjestämme tilauksesta ryhmällesi toiveiden ja budjetin mukaisesti. Kiireiseen kokousaikatauluun sopii joskus kevyesti noutopöydässä tarjolla oleva salaattivalikoima ja ruokaisa keitto. Tai rauhassa keskustelun lomassa nautittu pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin lounas.
Ravintola Ahku on myös isojen tilaisuuksien paikka, ravintolapaikat löytyvät maksimissaan 400 hengelle.

Hinnat:
Aamiainen klo 7–10, Hinta 20 €, lapsi 4–14v. 10 €

Ota yhteyttä:
+358 16 646 301
sales@levihotelspa.fi