Ahku

Kodikas Ravintola Ahku tarjoaa ateriansa noutopöydästä rennon modernissa lappilaisessa ympäristössä. Ravintolasta löytyy tarjontaa monipuolisesta aamiaisesta herkulliseen illalliseen, joka on tarjolla sesongin mukaan.

Esittely

Levi Hotel Span aamiainen katetaan Ahkuun joka päivä klo 7–10. Tarjolla on kaikkea, mitä hotelliaamiaiselle kuuluukin: lämpimiä ja suolaisia herkkuja, puuroa, tuoreita hedelmiä, jugurttia, makeita suupaloja ja paljon muuta!

Ahkun illallinen tarjoillaan sesongin mukaan. Valikoimasta löytyy myös vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja sekä lasten oma menu. Yksittäiset asiakkaat ovat tervetulleita ilman varausta, yli 8 hengen ryhmiä pyydämme ystävällisesti tekemään varauksen etukäteen.

Lounaan järjestämme tilauksesta ryhmällesi toiveiden ja budjetin mukaisesti. Kiireiseen kokousaikatauluun sopii joskus kevyesti noutopöydässä tarjolla oleva salaattivalikoima ja ruokaisa keitto. Tai rauhassa keskustelun lomassa nautittu pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin lounas.
Ravintola Ahku on myös isojen tilaisuuksien paikka, ravintolapaikkoja on aina 400 henkeen saakka.

Hinnat:
Aamiainen klo 7–10, Hinta 20 €, lapsi 4–14v. 10 €

Illallinen tarjolla 31.3. saakka klo 18-20 hinta 35 €, lapsi 4-14v.20 €

Hotellimme asukkaille illallinen 28 €, lapsi 4-14v. 14 €
Yli 8 hengen ryhmiä pyydämme ystävällisesti tekemään varaukset etukäteen

Ota yhteyttä:
+358 16 646 301
sales@levihotelspa.fi

Ahkun illallinen noutopöydästä

Päivitämme mahdolliset muutokset viikoittain. Huhtikuussa tarjolla ryhmille ennakkovarauksesta/p>

ALKURUOAT


Salaatit ja kalavaihtoehdot kylmästä pöydästä

 

TARJOLLA PÄÄRUOAKSI


Maanantaina
Bataattikeitto, lohi-haukimureke, ylikypsää possua, kermaperunat, tomaattinen munakoisopata, härän jauhelihapihvit

Tiistaina
Parsakaalikeitto, kanaa coque au vin, linssi-papu kasvispihvit, paistetut perunat, nakit ja riisi

Keskiviikkona
Porkkana-inkiväärikeitto, riistalihapata, puna-ahventa, kasvislasagne, broilerinuggetit ja perunamuhennos

Torstaina
Curry-kurpitsakeitto, Pangasius-kalaa, Kievin kanaa, bataattipihvit ja härän lihapullat

Perjantaina

Sienikeitto, siika-lohimureke, punajuuri-juustopaistos ja paneroitua broilerinfilettä

Lauantaina

Tomaattikeitto, seitiä, riistakäristys, punajuuri-papupihvit, kalapuikot j perunamuhennos

Sunnuntaina
Kasvis-sosekeitto, kampelaa, lihapata, sienikääryleet, Pasta Bolognese ja perunakakut

 

JÄLKIRUOKA


Makeat jälkiruokavaihtoehdot, lisäksi kahvi, tee ja kaakao