Ruskaaks tässä

Syksyn kauneimmat reissut varataan nyt

Kesäloman jälkeen ruskaloma on se paras! Kuulaan kirkkaat ja raikkaat päivät sekä luonnon värikylläisyys houkuttelevat liikkumaan Levin poluilla ja reiteillä – olit sitten enemmän patikoinnin tai pyöräilyn ystävä. Paras ruska vaihtelee aina vuosittain, joskus ruskan värit ovat selvästi näkyvillä jo elokuun lopussa, toisinaan kirkkain väriloisto sijoittuu lokakuun alkuun. Toisinaan puiden lehdet kylän pinnassa alkavat jo pudota ja samaan aikaan ylempänä tunturissa maa hehkuu punaisen eri sävyissä. Tule nauttimaan ja rentoutumaan!

Miltä kuulostaisi melontaretki tai kuuden ruokalajin illallinen?

Suosittelemme lämpimästi Levin retkitarjontaa ja mikä ihaninta – retken jälkeen pääset rentotumaan kylpylän erilaisissa altaissa ja saunoissa sekä nauttimaan illallisesta Ravintola Kekäleessä avohiiligrillin tunnelmissa huippuviinien kera. Majoitukseen meillä on tarjota laaja valikoima, alkaen kompaktista Levi Hotel Spa:n perhehuoneesta aina Design Hotel Levin ylelliseen sviittiin – jokaiselle kukkarolle ja tilanteelle löytyy sopiva vaihtoehto!

Ruskaretki perheen pienimpien kanssa

Jo parinkin päivän irtiotto tunturissa on loma! Paras perheloma sisältää pulikointia kylpylässä, leikkejä Ailu Family Funissa ja luonnollisesti retkeilyä Levin ympäristössä. Ja mikäli viipymä on vähintään kaksi vuorokautta voivat lapset automaattisesti osallistua AiluPoron Seikkailuun! Seikkailu on hauska aarteenetsintätyyppinen liikunnallinen tehtävä, jonka paras anti on ehdottomasti kiva palkinto menestyksellisen seikkailun jälkeen.