Hiljaisuuden viikot — Hetki hiljaisuutta Levillä 25.9.-5.10.2023

Varaa loma keholle ja mielelle Lapin upeassa luonnossa. Design Hotel Levi hiljentyy tarjoamaan upeat puitteet hyvinvointia ja rauhoittumista tukevalle ohjelmalle, jota SagaYogan Saga ja Lauri tulevat ohjaamaan. Luvassa pehmeätempoista joogaa, äänimaljarentoutuksia, luonnosta nauttimista sekä paljon muuta. Voit osallistua tapahtumaan yhdeksi vuorokaudeksi tai vaikkapa koko viikoksi. Tervetuloa aistimaan hiljaisuuden rauhoittava voima.

SagaYoga – kohti tasapainoista elämää

Hiljaisuuden viikkojen ohjelma on suunniteltu yhteistyössä Sagan ja Laurin, Sagayogan joogaja meditaatio-ohjaajien, kanssa. Pariskunnan matka hyvinvointivalmentajiksi alkoi Helsingissä 2017, jolloin ensimmäinen Sagayoga-joogastudio avasi ovensa. Alusta asti Sagayogan keskiössä on ollut tavoite läsnä olevasta, inhimillisestä ja hyvinvoivasta elämästä, ja näistä teemoista ponnistaa myös heidän ohjelma Levillä. Sagan ja Laurin ohjaamat tunnit Hiljaisuuden viikoilla sopivat kaikille, ja ne herättelevät kehoa ja mieltä äänimaljarentoutuksilla sekä erilaisilla joogaharjoituksilla. Lisäksi ohjatut retket Lapin uniikkiin luontoon takaavat kokonaisuuden, jonka opit ja rentouttava vaikutus kantaa pitkään.

Hiljaisuuden viikkojen ohjelma

Maanantai 25.9.

12:00 Luontopolku
19:30 Pehmeä Flow
21:00 Hyvänyön Yin

Tiistai 26.9.

8:00 Aamun loiste
9:15 Luontopolku
18:00 Levon hetki äänimaljoilla

Keskiviikko 27.9.

9:00 Lempeä aamu
10:15 Luontopolku
20:00 Hiljainen Hetki:meditaatio & yin

Torstai 28.9.

12:00 Luontopolku
19:30 Pehmeä Flow
21:00 Hyvänyön Yin

Perjantai 29.9.

8:00 Aamun loiste
9:15 Luontopolku
18:00 levon hetki äänimaljoilla

Lauantai 30.9.

9:00 Lempeä aamu
10:15 Luontopolku
20:00 Hiljainen hetki: meditaatio & Yin

Sunnuntai 1.10.

12:00 Luontopolku
19.30 Pehmeä Flow
21:00 Hyvänyön Yin

Maanantai 2.10.

8:00 Aamun loiste
9:15 Luontopolku
18:00 Levon hetki äänimaljoilla

Tiistai 3.10.

9:00 Lempeä aamu
10:15 Luontopolku
20:00 Hiljainen Hetki:meditaatio & yin

Keskiviikko 4.10.

12:00 Luontopolku
19:30 Pehmeä Flow
21:00 Hyvänyön Yin

Torstai 5.10.

8:00 Aamun loiste
9:15 Luontopolku
12:00 Levon hetki äänimaljoilla

Kaikkien harjoitusten kesto 60 minuuttia.

leviwellnessclub.fi

Hiljaisuus-paketin hinta

310€/vrk 2-hengen Deluxe huone

Huonehintaan sisältyy kahdelle hengelle:

  • Majoitus upeassa Design Hotel Levin Deluxe 2-hengen huoneessa aamiaisella
  • Hiljaisuuden Viikot -ohjelma
  • Sisäänpääsy kylpylän altaisiin ja saunoihin. Perjantaina 29.9. ja keskiviikkona 4.10. klo 19.30 alkaen Hiljaisuuden kynttiläuinti
  • Levi Wellness Clubin kuntosalin käyttö ja pääsyn myös muille ohjatuille ryhmäliikuntatunneille
  • Huoneessa Sinua odottaa mm. muhkeat villasukat, ihana kasvonaamio ja Hiljentymisen opas

Voit varata oman aikataulusi mukaan yhden vuorokauden tai vaikkapa 10 vuorokauden hiljaisuus-loman. Ohjelma sisältyy kaikille päiville, myös tulo- ja lähtöpäivälle. Yhden hengen huoneen hinta 220€ vuorokaudelta.

Käytä huonevarauksessa kampanjakoodia (isoin kirjaimin): HILJAISUUS

Lisätiedot tarja.syrjanen@levihotelspa.fi

Pehmeä Flow

Tällä tunnilla yhdistelemme dynaamisen herättävää liikettä pehmeään olemiseen. Avaava, palauttava ja vahvistava tunti, jossa pääset liikkumaan hengityksen tahdissa, kaikessa rauhassa. Teemme toistuvia sarjoja, jotta tunnet harjoituksen jälkeen olosi mukavaksi ja rennoksi kehossasi.

Hyvän yön yin

Rauhoittava, meditatiivinen ja palauttava harjoitus, jossa vapautamme kehon jännityksiä ja valmistaudumme palauttavilla yöunille. Asennoissa viivytään pitkään, ja ne tuetaan erilaisin pehmein apuvälinein. Pukeudu lämpimästi, ja nauti hetken pysähtymisestä.

Aamun loiste

Kauneusunien jälkeen on aika herätellä keho uuteen päivään voimaa ja notkeutta tuovalla harjoituksella. Aamun virtaava Flow- jooga liikuttaa sinua lempeän napakasti. Liikkeet yhdistetään toisiinsa hengityksen johdattamana ja virtaus saa kehon kokonaisvaltaisesti hereille. Täydellinen aloitus päivälle.

Levon hetki äänimaljoilla

Tervetuloa lepäämään ääniaaltojen saattelemana. Restoratiivisessa harjoituksessa tehdään tunnin aikana vain muutama lempeä asento useiden apuvälineiden tukemana. Luomme levolle mahdollisimman hyvät olosuhteet, jotta palautuminen voi alkaa. Tällä tunnilla käytetään äänimaailmaa apuna rentoutumiseen, kuten kristallikulhoja, gongeja, koshi -kelloja ja äänimaljoja.

Lempeä aamu

Kehoa kuunteleva harjoitus, jossa saat liikkua hitaasti ja pumpulisen pehmeästi. Anna hengityksen ja liikkeen kuljettaa sinut lempeydellä uuteen päivään.

Hiljainen hetki: meditaatio & nidra

Tule antamaan itsellesi tilaa ja aikaa vastaanottaa hiljaisuudeen ja lempeyden voimaa. Tässä harjoituksessa tulet käyttämään hengitystä, kehoa ja läsnäoloa, jotta voi jatkaa iltaa juuri niin kuin haluat – kenties suoraan pehmeään sänkyyn.